Dit zijn banketprijzen vanaf 10 personen, dit betekent dat de volledige groep dezelfde gerechten moet nemen.

Indien u dit wenst kan u ook zelf het menu samenstellen door een voorgerecht van een  menu te combineren met het hoofdgerecht van een ander menu.Dit mits een prijsaanpassing.

Tijdens het wildseizoen kunnen wij de menu’s aanpassen met hertenkalf, haas, fazant,… mits een prijsaanpassing.

Soepen en voorgerechten worden steeds vergezeld van brood en boter.
Soepen worden 2 maal bediend.

Hoofdgerechten worden begeleid door dagverse seizoengroetjes.
De aardappelbereiding is naar keuze: frietjes, gegratineerde aardappelen, gepersilleerde aardappelen of soezen aardappelen.

De koffie wordt 3 maal bediend, thee en deca kunt u voor dezelfde prijs verkrijgen.

FR EN

Komenseweg 21
8902 Ieper Zillebeke

+32 57 20 54 86

open van donderdag tem maandag
Reserveer nu

- Bekijk hier alvast ons Kerst- en Nieuwjaarsmenu

Ontdek nu ons nieuwe marktmenu. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

inloggen